Rooibos

Lyngs TeRooibos Te


Rooibos er egentlig hollandsk og betyder rød busk. Rooibos stammer nemlig ikke fra tebusken Camellia Sinensis, men fra en busk, der gror i det allersydligste af Afrika, tæt ved Kap det Gode Håb.


Rooibos er oprindeligt et træ, men for at gøre plukningen lettere, er træet blevet beskåret til en kraftig forgrenet busk, som dyrkes på plantager i Sydafrika. De nærmest nålespidse små kviste bliver plukket en gang om året, og det er fremstillingsprocessen herefter, der frembringer den meget aromatiske og nærmest sødlige smag.


Rooibos-bladene bliver fermenterede nogenlunde på samme måde som sort te. Fermenteringen er en naturlig gæringsproces, hvor de egenskaber som Rooibos siges at have udviklet sig. Det samme gør den pragtfulde smag, aroma og rubinrøde farve.


Der er skrevet en del om Rooibos te og dens forfriskende og gode indvirkning på menneskets velbefindende. Det er samtidig et faktum, at den ikke indeholder hverken koffein eller garvesyre. Derfor kan den også drikkes både tidlig og sent samt serveres for børn.

 


GET IN TOUCH

FØLG OS

INFORMATION

Kundeservice : 

Salg: info@lyngste.dk
Lyngs te

Værkstedsvej 12

DK-5500 Middelfart

info@lyngste.dk


Copyright © 2002 - 2017 Lyngs te. All rights reserved