Virksomheden

Lyngs Te

High Grown Tea, ....Simply the best

WELCOME

Hos Lyngs te har vi  mere end 17 års erfaring med salg af te i Danmark. Vi har et tæt samarbejde med vores udenlandske teproducent, der har indkøbt, bearbejdet og solgt te siden 1836

Alle vores teer bliver professionelt bearbejdet, blandet og pakket på din ordre, og det er lig med frisk kvalitets te hvergang.


Vores te indkøber er ofte på kursus på fabrikken, hvor gamle og nye blandinger bliver prøvesmagt og gennemgået." At drikke te af en si,  er som at kysse

......... man får aldrig nok "


Venlig hilsen Lyngs te teamet.

WHY CHOOSE US?


Det kan godt virke en smule selvhøjtideligt at beskrive alle Lyngs tes fortræffeligheder, men her kommer alligevel nogle væsentlige årsager for forhandlernes valg.


Lyngs te bliver ofte valgt på grund af forhandlernes store forståelse for selve teen og kvaliteten, vores mangeårige erfaring og indgående branchekendskab.


Vores forhandlere er også glade for, at Lyngs tes partnere, besidder det nødvendige mod, og at de ikke går af vejen for at udforske te verdenens mange muligheder.


Vi er absolut IKKE alt vidende, men vi mener faktisk, at det er vores pligt (og kundens ret), at vi udfordrer vores leverandør på de områder, hvor vores erfaring siger os, at det er nødvendigt.


OUR HISTORY


I mere end  17 år har Lyngs te solgt og ydet rådgivning af te og blandingsløsninger.

Det har givet os en unik ekspertise, som vi konstant udbygger og forfine.  Det har gjort Lyngs te specialister i at hjælpe virksomheder med at få det bedste ud af deres te sortiment.


Det hele startede i Fredericia i 2000. Siden da har Lyngs te udviklet sig til en af branchens mest innovative te leverandør,der i dag driver virksomhed fra kontorer i Middelfart og København.


Og med de mange forhandlere, flere end 1.200 te blandinger og et hav af daglige brugere er Lyngs te i dag godt på vej til at blive Skandinaviens største udbyder af "ren" te og te blandinger til tebutikker, virksomheder, hoteller etc.


Hemmeligheden bag Lyngs te er,  vi har købt os ind i en stor te prdocent, som har langt over 100 års knowhow, samt er meget kvalitetsbevidste - giver os i dag de mange te og blandings-løsningr af "Hi grown tea", hvilket er nogle af de afgørende nøgleparametre i vores sortiment.


Lyngs te fokuserer på optimering af både kvalitets, produktionsprocesser og administrative processer.


Lyngs te sikrer, at kunderne kan modtage ensartet blandinger selvfølgelig af den højste kvalitet og hver gang. til den rette tid.


Lyngs te leverer i min. 2,5 kg kasse-løsninger.  Det er lettere at håndtere på kundens lager..Vi producerer på bestilling,og vi hjælper gerne med tekst- og billede materiale.

Ring til Lyngs te  - vi tilbyder en samtale om, hvordan du kommer i gang...


GET IN TOUCH

FØLG OS

INFORMATION

Kundeservice : 

Salg: info@lyngste.dk
Lyngs te

Værkstedsvej 12

DK-5500 Middelfart

info@lyngste.dk


Copyright © 2002 - 2017 Lyngs te. All rights reserved